Indagra 2018
februarie 26, 2019

Intre 11-14 aprilie 2019 s-a desfasurat la Jucu, in Cluj a 25-a editie a expozitiei “Agraria”, unde am participat cu standul propriu.
Am expus o parte dintre produsele si solutiile noastre, si am discutat cu fermierii, crescatorii de animale si medicii veterinari despre:

  1. Optimizarea nutritiei in fermele de bovine, folosind solutiile modern de la Dinamica Generale: analiza NIR a calitatii furajelor (proteina, substanta uscata, amidon NDF, ADF, cenusa, etc), analiza cantitativa si calitativa a procesului de incarcare si distributie a hranei in fermele de bovine, eficientizarea costurilor, reducerea ratei de refuz a hranei, controlul operatorilor, grafice, rapoarte si statistici pentru managementul fermei de bovine
  2. Gardurile electrice pentru limitarea accesului animalelor (domestice, salbatice)
  3. Dotarea grajdurilor de bovine cu fronturi de furajare autoblocante, cusete pentru animale adulte sau tineret, alei, saltele odihna, sisteme de adapare si hranire, standuri pentru contentie (mobile, fixe,, actionare manuala sau electro-hidraulica)
  4. Identificarea animalelor si corelarea cu sistemele electronice de cantarire si contentie
  5. Incinerarea deseurilor de origine animala (www.inciner.ro – brandul de incineratoare IncinerPro) cu incineratoare cu camera de ardere fixa si rotativa, incineratoare mobile si pentru situatii de urgenta
  6. Masini profesionale pentru tuns animale
  7. Instrumentar veterinar divers (castrare, vaccinare, chirpodie, etc)

BentleyFarm_Agraria_2019 (3)
BentleyFarm_Agraria_2019 (4)
BentleyFarm_Agraria_2019 (5)
BentleyFarm_Agraria_2019 (6)