AGRA 2020
April 18, 2017
Indagra 2018
February 26, 2019

Expozitia AGRA, 2020 (Plovdiv, Bulgaria)

Intre 19 – 23 februarie 2020 am participat ca expozant la expozitia internationala AGRA, organizata in orasul Plovdiv din Bulgaria.

 

La standul nostru din pavilionul 3, clientii au aflat detalii despre incineratoarele IncinerPro destinate eliminarii deseurilor de origine animala. In plus, am prezentat produse si accesorii pentru colectarea, transportul si depozitarea in conditii frigorifice deseurilor de origine animala (mortalitati, resturi de la procesarea carnii, abator) dar si solutii profesionale pentru dezinfectie si curatare.

In atentia fermelor de animale, abatoarelor, carmangeriilor, institutiilor veterinare am oferit informatii despre:

  1. Incineratoare ecologice produse de noi, marca IncinerPro, din cele 4 game (stationare, rotative, mobile, pentru situatii de urgenta). Am expus la standul nostru si un incinerator IncinerPro i500, model potrivit pentru fermele de suine si nu numai.
  2. Produse si accesorii pentru manevrarea si transportul deseului, depozitare in conditii frigorifice
  3. Robotul comple automat EVO Cleaner - pentru spalarea adaposturilor de suine (alei, boxe, hale) - uprodus de Envirologic AB (Suedia). Robotul EVO Cleaner are 6 grade de mobilitate (moblitate unica pe plan mondial, imita miscarile bratului uman), autonomie si cel mai inalt grad de programare (pana la 500 de programe) de pe piata mondiala.
  4. Echipamente profesionale destinate dezinfectiei auto (camioane, autovehicule) si personalului ce tranziteaza anumite sectoaare din cadrul firmei:
  • Porti automate, cu senzori pentru dezinfectie auto (masini, camioane)
  • Porti automate cu turnicheti, pentru dezinfectia personalului (dezinfectie maini, curatare incaltaminte)
  • Echipamente mobile pentru dezinfectia spatiilor, vehiculelor, masinilor/echipamentelor